Hőszigetelt automata tolóajtók: az új ECdrive T2 rendszer piacra helyezése

A GEZE tolóajtó-portfólió „sokoldalúságát” új kiegészítő funkciókkal bővítettük. A még jobb, erősebb, hatékonyabb és fenntarthatóbb új ECdrive T2 motor most már elérhető. Rugalmassága még jobban megkönnyíti ügyfeleink és partnereink számára a céljaik elérését. A szigetelt üvegezésű és a profilok hőszigetelésével ellátott tolóajtó rendszerek jelentős mértékben járulnak a homlokzati bejáratok hőszigeteléséhez.

ECdrive T2 a finomkeretes GCprofile Therm rendszerrel

Tolóajtó rendszer optimalizált hőszigeteléssel és tömítéssel: a praktikus ECdrive T2 tolóajtó rendszer a GCprofile Therm profilrendszerrel.

© GEZE GmbH

Feladatunk és felelősségünk, hogy olyan épületeket valósítsunk meg és hozzunk létre, amelyek számos használati lehetősége harmóniában van az emberekkel és a környezettel. Az új ECdrive T2 révén teljesen új módon vontuk össze a tervezési szabadságot, a dizájnt, az akadálymentes és kényelmes átjárást, az energiahatékonyságot, a biztonságot és a konnektivitást. Az új ECdrive T2 motorral kínáljuk tolóajtó rendszereinket, figyelembe véve az energiatudatos építési trendet: a GCprofile Therm rendszerrel, a finomkeretes profilrendszerrel, amelyeket az automata tolóajtó rendszerekkel szembeni magas igényekhez optimalizálták.

A hőveszteség minimálisra csökkentése

Az új, hőszigetelt profilrendszer hőszigetelő minősége az új ECdrive T2 motorral együtt csökkenti a hőveszteséget a nagy üveges tolóajtókban, különösen a bolti kirakatokban, valamint kórházi bejáratoknál, szállodákban, irodaépületekben, vasútállomásokon vagy repülőtereken. A teljes üveges tolóajtó rendszerek hőátadási együtthatója jelentősen kisebb, mint a hagyományos profiloké, így elkerülhető a hőhidak kialakulása. 32 mm üvegvastagságok használhatók a kettős vagy hármas, 1,0 és 0,8 Ug értékű szigetelő üvegezéshez.

Diszkrét ajtókialakítás – csöndes mozgás

Az ECdrive T2 használatával 140 kg súlyig valósíthatók meg ajtószárnyak opcionális kettes görgőskocsival. Ez azt jelenti, hogy például a több szigetelőüveg használata miatt kapott nagyobb szárnysúlyok sem okoznak problémát.

  • Az ajtómozgató burkolatának magassága jelentősen, 100 milliméterre csökkent
  • Az ajtókialakítás diszkrétebb és elegánsabb
  • Megerősített futósínek a könnyű és gyors mozgáshoz és a nehéz ajtószárnyak hosszabb élettartama

Hőszigetelt automata tolóajtó rendszerek

Ha a GCprofile Therm profilrendszerrel ellátott új ECdrive T2 hőszigetelt felülvilágítókkal van kombinálva, az eredmény egy optimalizált szigetelésű és tömítésű komplett ajtórendszer. A rendszereket elvezetéssel ellátott átmenő padlóvezető egészíti ki.

Egy kézből

Hőszigetelt finomkeretes felülvilágítók szintén elérhetők a GEZE kínálatában: egy- vagy többrészes térelválasztóval, beleértve az oldalsó homlokzati paneleket. Ilyen módon ki tudjuk elégíteni a maximálisan átlátszó ajtórendszerekre vonatkozó igényeket. Miért? Mivel az ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldásokat fejlesztünk, és inspiráló impulzusokat adunk, amelyek még több előnyt kínálnak nekik.

Biztonságos: a hívatlan vendégek ellen is

A fokozott betörésgátlás érdekében, például éjszakai üzemeltetés alatt, kézi vagy motoros kampós reteszelőzárral szerelhető fel a GCprofile Therm. Az ECdrive T2 ajtómozgató rendszer megfelel a maximális felhasználó biztonsági szabványoknak a DIN 18650-1/2 és a DIN EN 16005 szerint.

A GEZE összes automata ajtajához hasonlóan a teljes konnektivitás az ECdrive T2 ajtómozgató rendszer egy másik nagyon különleges előnye.

Okos előnyök

  • A GEZE Cockpit épületautomatizálási rendszerrel együtt integrálható a BACnet hálózatépítési megoldásokba
  • Biztonság és kényelem: központi megjelenítés, üzemeltetés és felügyelet

Szerelés és karbantartás: hatékonyabb és kényelmesebb

ECdrive T2 tolóajtó mozgató: diszkrét és elegáns ajtómegjelenés, akár 140 kg súlyú ajtószárnyakhoz (pl. többszörös szigetelőüveg esetén).

© GEZE GmbH

Az ECdrive T2 motor beszerelése és beállítása gyors és egyszerű.

  • Előre fúrt futósín hosszúkás nyílásokkal
  • Egyszerűbb kábelfektetés az integrált kábelvezetésnek, a motoron levő új szerviz interfésznek köszönhetően
  • Egyszerű csatlakoztatás a szervizterminállal vagy Bluetooth interfésszel

Egyedi szervizkoncepciók

Kiváló szervizt kínálunk, ami jóval az ECdrive T2 tolóajtó rendszer leszállítása után is folytatódik. Az ajtórendszerek terén professzionális partnerként a teljes életciklusuk alatt természetesen az Ön igényeire szabott szervizzel és karbantartással támogatjuk az automata ajtókat.

Fedezze fel a GEZE tolóajtó megoldásokat